
Butter-Hähnchenflügel
Indisches mildes Curry
Indien

- Hauptgang
- 4 Personen
- 50
- Mild
Dieses Butterhuhn ist ein sehr beliebtes Gericht aus Nordindien (Moghul). Obwohl es sich um ein Curry handelt, ist der Geschmack so mild, dass Sie es mit der ganzen Familie genießen können! Es ist ein cremiges Gericht, mit Tomaten und süßen Gewürzen. Viel Spaß!

Zutaten
- 50 g Indisches Butterhuhn Würzpaste
- 400 g Basmatireis
750 g Hähnchenflügel
20 g Butter
1 große Zwiebel (150 g): gewürfelt
3 Esslöffel Tomatenpüree
125 ml Sahne
125 ml Wasser
Petersilie oder Korianderzweig zum Garnieren
Zubereitungsmethode für Butter-Hähnchenflügel
- Marinér kyllingevingerne i krydderipastaen, og lad dem trække i mindst 30 minutter.
- Smelt smør i en stor stegepande og svits løgene. Tilsæt tomatpure, fløde og kyllingevinger, steg under omrøring i 2 minutter.
- Tilsæt vand og bring det i kog. Dæk til, og lad det simre ved svag varme i ca. 30 minutter (eller indtil kyllingen er gennemstegt).
- Imens koges basmatirisene efter anvisningerne på pakken.
- Pynt retten med persille eller koriander.
Serviervorschlag
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